Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Bahara “Gold Standard”

17 Mart 2021
Bahara “Gold Standard”

Bir markanın her sezon benzer ürünleri piyasaya sunarak kalıcı olma şansı nedir? Markalar için neredeyse imkansız olan ve imkansızın markaları farklı yollara sevk ettiği günümüzde, Barbour dış giyim montları ve ceketleriyle 127 yıllık mirasını korumaya devam ediyor.

Bunca yıllık tarihine rağmen aynı derede birden çok kez yıkanmaktan imtina eden marka, DNA’sında bulunan elementleri, mirasını zedelemeyecek şekilde güncelleme yoluna gidiyor ve yeni alt markası “Gold Standard” ile ilk İlkbahar / Yaz koleksiyonunu tanıtıyor.  

Bahara “Gold Standard”
Bahara “Gold Standard”

Gold Standard’ı Barbour’dan ayıran nedir diyenlere de markanın küresel pazarlama ve ticari direktörü Paul Wilkinson cevap veriyor; yeni lüks premium alt markalarının, erkek dış giyim ürünlerindeki zirveyi temsil ettiğini söyleyen Wilkinson, sıcak yaz aylarında da erkeklerin Gold Standard’la rahat edeceklerini niteliyor.

Bahara “Gold Standard”
Bahara “Gold Standard”

Barbour’un dış giyim ürünlerinin en klasiği olan Ripstop Beaufort Casual ceketin ağır mumlu kumaşının artık 127 yıllık tarihlerinin tozlu sayfalarında yerini aldığını belirten marka, yeni Gold Standard versiyonunun daha hafif ve balmumu emdirilmiş yırtılmaz kumaş ile tasarlandığını açıklayarak yaz aylarına stil sahibi bir girişin dış giyim parçalarıyla da mümkün olacağına işaret ediyor.