Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

2022 Cenevre Saat Günleri Başladı!

29 Ağustos 2022
2022 Cenevre Saat Günleri Başladı!

Saat fuarının üçüncü yılından genel detayları aktarıyoruz.

İki yıl önce bu sayfalarda Cenevre Saat Günleri’nin ilk ayağını duyurmuşuz. Bvlgari’nin öncülüğünde kurulan, Watches and Wonders’a alternatif saat fuarı, bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Fuarda tanıtılan saatler arasında öne çıkan modelleri 29 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında websitemizden ve Instagram’dan duyuracağız. İlk modellerden önce fuarla ilgili genel bilgileri aktaralım:

*Cenevre Saat Günleri, 1 Eylül’e dek sürecek. Cenevre Kantonu tarafından düzenlenen resmi açılıştan sonra ziyaretçiler alanı 30 Ağustos Salı gününden 1 Eylül Perşembe 18.00’e dek gezebilecekler. Fuarın ziyaret saatleri 13.00-18.00.

2022 Cenevre Saat Günleri Başladı!
2022 Cenevre Saat Günleri Başladı!

*Quai du Mont Blanc’da gerçekleşen fuarda ziyaretçiler, katılımcı markaların saatlerini uzman gözüyle deneyimlemek isterse her gün 13.00’te yapılacak rehberli turlara katılabilecekler. Rehberli turlara katılamayanlar, WorldTempus.com’un fuar alanının yanındaki göle demirlemiş teknesinden canlı olarak günlük TV programını izleyebilecek. GMT saat dergisi de özel bir davet düzenleyecek.

*Fuar alanında ve çeşitli oteller, atölyeler ve butiklerde 33 markanın saatleri tanıtılacak. Bu markaların listesi ise şöyle: Breitling, Bulgari, De Bethune, H. Moser & Cie., MB&F, Ulysse Nardin, Urwerk, Jacob & Co, Arnold & Son, Corum, Doxa, Frederique Constant Group, Greubel Forsey, Maurice Lacroix, Oris, Phillips, Reuge, Alpina, Angelus, Atelier de Monaco, Bianchet, Czapek, Louis Erard, Beauregard, Byrne, Chaykin, Hautlence, HYT, Krayon, Claude Meylan, Raketa, Singer, Trilobe. 

*Bu hafta birçok konuşma ve konferans düzenlenecek. Öne çıkanlar ise şöyle: 

2022 Cenevre Saat Günleri Başladı!
Fuar kapsamındaki konferanslara, sektörün en önemli yayınlarından Revolution‘un kurucusu Wei Koh başkanlık edecek.

30 Ağustos 17.00 “Bağımsız saatçiliğin efsaneleri” (Wei Koh moderatörlüğünde katılımcılar: Bağımsız saat ustaları Felix Baumgartner, Max Büsser, Denis Flageollet, Vianney Halter, Rexhep Rexhepi ve Kari Voutilainen)

31 Ağustos 17.00 “Bulgari Octo Finissimo, yeni ikon” (Wei Koh moderatörlüğünde katılımcılar Bulgari CEO’su ve tasarımcısını da içeriyor: Jean-Christophe Babin, Fabrizio Buonamassa Stigliani, Auro Montanari, Laurent Picciotto, Antoine Pin ve Ahmed “Shary” Rahman)

1 Eylül 16.00 “Yeni nesil saatçilik liderliği” (Wei Koh moderatörlüğünde Benjamin Arabov, Jean Arnault, Victoire Halter, Benjamin Kuffer ve yeni nesil saat ustaları Alexandre Mille ile yeni nesil liderlerin ortaya çıkışına odaklanacak).