Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Yeni Longines Conquest Modelleri

21 Haziran 2024
Yeni Longines Conquest Modelleri
Pembe, yeşil ya da mavi? Yeni Longines Conquest modelleri renkli kadranları ve yeni boyutlarıyla her günün saati.

Longines’in bu sene 70. yılını kutladığı Conquest serisi, geçtiğimiz günlerde eklenen yeni kadran renkleri ve farklı boyutlardaki modelleriyle büyümeye devam ediyor. 30, 34 ve 38 mm kasa çaplarında gelen yeni modeller, paslanmaz çelik ya da iki farklı materyalin kullanıldığı kasalarda sunuluyor. Saatler 100 metreye kadar suya dayanıklı.

Longines Conquest
Longines Conquest

34 mm çapındaki modeller, yeşil, pembe ya da mavi renkli kadranlarla tasarlanmış. Gümüş saat imlerine, saat 6 yönündeki tarih penceresi eşlik ediyor. 3, 9 ve 12 saat imleri SuperLumiNova ile kaplanmış. Kimi modellerde paslanmaz çelik kasaya pembe altın detaylar eşlik ediyor. Bu seri, çelik bilezik ve kauçuk kayış seçenekleriyle geliyor.

30 mm çapındaki modeller, gün ışığı bitişli gümüş kadranın yanı sıra mavi ve yeşil renklerde kadranlarla geliyor. Paslanmaz çelik kasa, pırlanta bezeli çelik kasa ya da çelik ve pembe altın kasa seçenekleri mevcut.

38 mm çapındaki modeller ise gümüş, yeşil, mavi, siyah ya da şampanya renginde kadranlarda ve paslanmaz çelik kasada tasarlanmış. Modeller, çelik bilezikle tamamlanıyor. 34 ve 38 mm çapındaki saatlere in-house kalibre L888.5 hayat veriyor. 72 saatlik güç rezervine sahip.

Bu renkli kadranların yanı sıra koleksiyonun beğenilen Conquest Chronograph modeline de yeni dokunuşlar yapılmış. 42 mm çapındaki Conquest Chronograph, panda tarzında iki yeni versiyonla sunuluyor: Mat gümüş kadranlar mavi ya da yeşil renkteki alt kadranlarla bir araya getirilmiş. Saatin seramik takimetre bezeli de alt kadranın rengine uyumlu olacak şekilde mavi ya da yeşil renkte. Yeni Conquest Chronograph’lar kalibre L898.5 ile çalışıyor. 59 saatlik güç rezervine sahip. Çelik bilezik ya da farklı renk seçeneklerinde kauçuk kayış seçenekleri bulabilirsiniz.