Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Ağustos Ayında Netflix’te Neler Var?

31 Temmuz 2024
Ağustos Ayında Netflix’te Neler Var?
Hazır olun, Ağustos ayında Netflix bomba gibi. Yepyeni içerikler, birbirinden güzel filmler, heyecanla beklenen dizilerin yeni sezonlarıyla dopdolu bir program bizleri bekliyor.
Şahmaran II.Sezon, Umur Turagay

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuları izlediğimiz yeni sezonuyla Netflix’te. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaryosunu Pınar Bulut’un üstlendiği Tims&B Production imzalı dizi, 2023 yılında ilk sezonuyla büyük ilgi görmüştü. 8 Ağustos’ta bir kez daha izleyicisiyle buluşacak Şahmaran, şimdiden merak konusu.

Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

İlk sezonda yıllar önce annesini terk eden dedesiyle yüzleşmek için Adana’ya giden Şahsu’yu bir anda içine düştüğü efsaneyle kafasındaki soru işaretlerine yanıt bulmaya çalışırken izlemiştik. Kendini Şahmaran soyundan gelen Mar adındaki gizemli topluluğun içinde bulan karakter, son bölümde kendisi ve Marlarla ilgili her şeyi öğrenmişti. Yeni sezonda yüzyıllardır bekleyen kehanetin uyanışına ve Şahsu’nun Lilith’le karşılaşmasına tanık olacağız. Saadet Işıl Aksoy’un hayat verdiği Lilith’in lanetlendiği kuyudan çıkarak Şahsu ile “Evrenin Döngüsü” için amansız bir savaşa gireceği yeni sezon oldukça heyecanlı.

İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi, Poppy Cogan
Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Uzun süre çok satanlardan düşmeyen Holly Jackson imzalı İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi romanı ekranlara taşındı. BBC Studios destekli yapım şirketi Moonage Pictures’ın ZDFneo ve Netflix işbirliği ile hayata geçirdiği dizi, ilk altı bölümüyle 1 Ağustos’tan itibaren izlenebilecek. Wednesday dizisinden tanıdığımız Emma Myers’ın başrolde olduğu dizide Zain Iqbal, Asha Banks, Raiko Gohara, Jude Morgan-Collie gibi isimler de bulunuyor. Kitaptan uyarlanmış bir tür gençlik dizisi olan Bir Genç Kızın Cinayet Rehberi’nde erkek arkadaşı Sal Singh tarafından öldürülen liseli Andie Bell cinayetinin arka planını araştırmayı bırakmayan ve Sal Singh’in katil olmadığına inanan zeki ve inatçı Pip Fitz-Amobi’nin gerçeği ortaya çıkarma savaşı anlatılıyor.

Emily in Paris IV. Sezon, Darren Star-Tony Hernandez
Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

2020’de yayınlandığı ilk günden beri izleyicisiyle derin bir bağ kuran Amerikan komedi-drama dizisi Emily in Paris, 15 Ağustos’ta dördüncü sezonuna başlıyor. Lily Collins, Ashley Park, Filipin Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo’nun başrollerini paylaştığı dizide Chicago merkezli bir pazarlama şirketinde çalışan Emily’nin Paris’e gönderilmesiyle kariyeri, aşk hayatı ve arkadaşlık ilişkileri bir anda değişiyor ve bununla birlikte bir dolu macera da peşinden geliyordu. Dördüncü sezonda aşk hayatı çıkmaza giren Emily’nin birçok sorun karşısında bulduğu çözümler izleyiciyi şaşırtmayı başaracak gibi duruyor. İş hayatıyla aşk hayatının birbirine girdiği yeni bölümlerde Emily’nin büyük sırrı bakalım Michelin yıldızı uğruna girdiği yarışı nasıl etkileyecek?

Birlik, Julian Farino
Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Aşk nelere kadir! New Jersey’de kendi halinde bir hayat süren inşaat işçisi Mike’ın hayatı lise yıllarında sevgilisi olan Roxanne ile bir gün bir barda karşılaşmasıyla bir anda değişiverir. ABD istihbaratında görev alan Roxanne, hiçbir şeyden habersiz olan Mike’ı gizli bir görev için kaçırır ve Mike bir anda kendini gizli ajanların evreninde bulur. Hem komedi hem macera yüklü filmde Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K.Simmons, Mike Colter gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Senaryoda Joe Barton ve David Guggenheim’ın imzası bulunan filmde yönetmen koltuğunda Julian Farino var. Adrenaline, maceraya, aksiyona ve komediye fazlasıyla doyacağınız Birlik, 16 Ağustos’ta Netflix’te.

Köpeklerin Aklından Neler Geçiyor, Andy Mitchell
Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Köpeklerin aklından neler geçtiğini hepimiz merak etmişizdir. İşte Rob Lowe bu soruyu hepimiz için soruyor. Belgeselde kimi zaman evlerimizin kimi zaman sokakların neşesi ve sadık dostlarımız köpeklerin sır dolu dünyasını hep birlikte çözmeye çalışıyoruz. Gerçekten bizi seviyorlar mı, neyi neden yapıyorlar gibi soruların peşine düşen belgeselde hem şaşıracak hem de duygulanacaksınız. Köpeklerin Aklından Neler Geçiyor?, 9 Ağustos’tan itibaren Netflix platformunda yayında olacak.

Kaos, John Woodward

“The End of the F**ing World”ün senaristi Charlie Covell’in yazdığı kara mizahın zirvesindeki Kaos dizisi Yunan mitolojisine dayanıyor. Yunan mitolojisindeki Zeus’un, Hera’nın, Hades’in ve Poseidon’un günümüze uyarlanmış halleriyle gerçekten var olduğu bir evren üzerine kurulu mini dizide tanrıların kralı olan Zeus’un yaşlandığını fark ederek paranoyaklaşmasıyla olaylar başlar ve birbiri ardına gelen kaoslar zinciriyle ortalık iyice karışır. Bu sırada fanilerin dünyası olan yeryüzünde de sular durulmaz ve duruma uyanan Ridi, Orfe ve Ari adındaki ölümlüler Olimpos Dağı’ndaki bu karmaşadan yararlanarak insanlığın kaderini değiştirmeye oynayıp savaşmaya hazırlardır.

Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Zeus’a Jeff Goldblum’un hayat verdiği dizide tanrıların kraliçesi rolünde Janet McTeer, Hades rolünde David Thewlis ve Poseidon rolünde Cliff Curtis’i göreceğiz. Zaman zaman gülmekten yerlere yatacağınız komedi dizisi 29 Ağustos günü 10 bölüm halinde Netflix’te sizi bekliyor olacak.

The Umbrella Academy, Steve Blackman

Gerard Way’in yazdığı, Gabriel Ba’nın çizdiği ve Dark Horse Comics’in bastığı çizgi roman serisi The Umbrella Academy, dördüncü sezonuyla 8 Ağustos’ta ekranlara veda edecek. İlk sezonuna 2019 yılında başlayan dizi, birbirinden farklı süper güçlerin sahibi Sir Reginald Hargreeves adındaki zengin ve çılgın bir girişimci tarafından evlat edinip yetiştirilen ama birbirinden pek de hoşlanmayan yedi çocuğu konu ediniyor.

Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Kendilerini bakıp büyüten Hargrevess’in sır dolu ölümünü çözüme kavuşturmak amacıyla bir araya gelen bu yedi genç, hiç beklemedikleri olaylar ve durumlar içinde kalırlar. Dördüncü sezonda dört bir yana savrulan kardeşlerin her birinin başından geçen türlü türlü belalara şahit olduğumuz dizinin kadrosunda Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman ve Robert Sheehan gibi oyuncular var. Bilim kurgu evreninde aksiyonu bol bir dizi arıyorsanız Umbrella Academy tam size göre.

Perde Arkası: Air McNair Cinayeti, Rodney Lucas-Taylor Ward
Ağustos Ayında Netflix'Te Neler Var?
Ağustos Ayında Netflix’Te Neler Var?

Perde Arkası belgesel serisinin bir hikayesi olarak ekrana gelecek Air McNair Cinayeti, Steve McNair’in 2009 yılında öldürülmesinin arkasındaki gerçekleri gözler önüne seriyor. NFL’in MVP ödüllü eski oyuncularından biri olan ve 13 sezon boyunca Ulusal Futbol Ligi’nde top koşturmuş Air lakaplı Steve McNair cinayeti hem şaşırtacak hem de kanınızı donduracak. Zira belgeselde katil zanlısının bizzat anlatımına yer veriliyor. Haftalık olarak yayınlanan bölümleriyle Perde Arkası bu kez de cevaplanmamış soruların peşinden giderek gazete sayfalarında, televizyonlarda yayınlanmayanları gün yüzüne çıkarıyor. Spor tarihinin karanlık sayfalarını aralayan belgesel 20 Ağustos’ta Netflix’te.