Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Celine’in Olfaktif Açılımı

6 Aralık 2021
Celine’in Olfaktif Açılımı

Phoebe Philo’nun ardından yaşadığı büyük değişim, Celine’in deyim yerindeyse farklı bir marka olarak arzı endam etmesine sebep oluyor. Kimileri işe pozitif, kimileri ise negatif taraftan bakıyor ama ortada bir gerçek var ki, Celine ne yapsa ihtiyaç ya da arzu listesine üst sıralardan giriş yapmayı başarıyor. Direksiyonda kimin olduğu hal böyle olunca belki de ikinci planda kalıyor.

Hedi Slimane’in Rock Chic diye niteleyebileceğimiz estetik perspektifi, Celine hazır giyim koleksiyonlarına tesir ederken, Slimane’in bu duruşu kendini farklı segmentlerde de gösteriyor. Şimdilerde Celine, marka çatısı altında satışa sunulan ilk mum koleksiyonuyla gündemde.

Celine’in Olfaktif Açılımı
Celine’in Olfaktif Açılımı

2019 yılında parfüm koleksiyonunu lanse ettikten sonra şimdi soluğu mumlarda alan Slimane, parfüm dünyasına giriş notalarını mumluklara taşıyor. Mumluk tasarımı, tahmin edeceğiniz üzere kendisine ait… Parfüm notalarında yakaladığı sıra dışı duruşu mumlarla devam ettiren markanın sürpriz kokuları yaşam alanınıza hazırlanıyor. Uzun lafın kısası, yeni favori kokunuz Nightclubbing adında, nikotin ve vanilya esansının harmanlanmış hali olabilir…