Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Watches & Wonders 2022 Başlıyor!

29 Mart 2022
Watches & Wonders 2022 Başlıyor!

Dünyanın en büyük saatçilik fuarına sadece bir gün kaldı. Watches & Wonders 2022, 30 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında fiziksel olarak (çoğunlukla) şehre geri dönüyor.

Dünyanın en eski ve büyük saat ve mücevher fuarı sayılan Baselworld’den Swatch Group’un, Patek Philippe, Rolex gibi markaların çekilmesinin ardından onlarla birlikte birçok global dev ve bağımsız marka da Watches and Wonders bünyesine katılmıştı; böylece artık fuar, Richemont Group’a ait bir fuar olmaktan çıkıp “dünyanın en büyük saatçilik fuarı” haline gelmişti. Geçtiğimiz sene hibrit olarak düzenlenen Watches & Wonders, bu sene çoğunlukla fiziksel olarak 30 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında Cenevre’de düzenlenecek.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi 38 saat markasının katılım gösterdiği Watches & Wonders 2022’de göreceğimiz bazı markalar ise şöyle: A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, Cartier, Chanel, Chopard, Grand Seiko, Hermès, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Oris, Panerai, Parmigiani Fleurier, Patek Philippe, Piaget, Roger Dubuis, Rolex, Tag Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels, Zenith.

Watches &Amp; Wonders 2022 Başlıyor!
Watches &Amp; Wonders 2022, Cenevre’Deki Palexpo Merkezi’Nde Düzenlenecek.

Biz de Saatolog olarak fuardan en sıcak gelişmeleri aktarmak için tüm hafta boyunca Watches & Wonders’ta olacağız. Geçtiğimiz sene olduğu gibi fuar özel yayınımızdan Cenevre’den anbean haberleri almak için bizi tercih ettiğiniz platformdan takip edebilirsiniz. Watches & Wonders ana sekmesinde gün gün yayımlayacağımız yazılarla size en yeni saatlerden, panellerde konuşulan konulardan fuar süresinde bahsediyor olacağız. Instagram hikâyeleri ve postlarıyla anbean gündemi takip etmeniz mümkün olacak. Eğer bu haberler, videolar ve özel yayınlar e-posta adresinize de gelsin isterseniz sitemize e-posta adresinizle üye olabilirsiniz.

Watches & Wonders 2022 yazılarımızda yeniden görüşmek üzere!