Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Art Basel 20 Yaşında!

14 Ekim 2022
Art Basel 20 Yaşında!

ABD’nin ve sanat dünyasının en büyük fuarı olarak bilinen Art Basel Miami Beach, 20. yılını onurlandırmak üzere en geniş edisyonuyla Miami Beach Convention Center’da yerini almaya hazırlanıyor. Ön gösterim günleri 29-30 Kasım olan sanat fuarı, 1-3 Aralık tarihleri arasındaysa tüm ziyaretçilerini ağırlayacak.

Art Basel 20 Yaşında!
Art Basel 20 Yaşında!

38 ülkeden 283 katılımcının yer alacağı fuarda Gagosian, Hauser & Wirth, Pace, David Zwirner, Lisson Gallery, Thaddaeus Ropac, White Cube Gladstone Gallery, Massimo De Carlo, Gallery Hyundai, Kukje Gallery, Lehmann Maupin, LGDR, Kurimanzutto, Mendes Wood DM, Victoria Miro, Nara Roesler, Sprüth Magers, Templon gibi uluslararası galeriler öne çıkıyor.

Art Basel global direktörü Marc Spiegler fuarın dünyadaki farklı sanat ve sanatçıları birbirine linklemek dışında, şehrin kültürel dönüşümüne sağladığı katkının yadsınamaz olduğunu dile getirmekten onur duyduğunu ve bu sene fuara daha önce katılmamış 26 yeni galerinin dahil olacağını da dile getirdi.

Art Basel 20 Yaşında!
Art Basel 20 Yaşında!

Ön gösterim günlerini de kapsayan ve Florida içindeki farklı müzelerle entegre 4 günlük giriş hakkı sağlayan Premium card seçenekleriyle biletlere artbasel.com adresinden ulaşmak mümkün.