Saatolog.com.tr

Saatolog.com.tr Logo

Nur Toprakoglu


Çekirdekten Çikolataya: Butterfly Chocolate

Çekirdekten Çikolataya: Butterfly Chocolate

Gusto yazarımız Nur Toprakoğlu, Türkiye’nin ilk uluslararası ödüle sahip artizan çikolata markası Butterfly Chocolate’ın kurucusu Ebru İpekçi’yle tadından yenmez bir röportaja imza attı.
Şef Ferran Adrià’nın Son Eseri El Bulli 1846

Şef Ferran Adrià’nın Son Eseri El Bulli 1846

Modern gastronominin babası Ferran Adrià, üstelik de ücretsiz eşsiz bir  konaklama deneyimi için El Bulli 1846'nın kapılarını açıyor…. 
Aslı Aksoy:

Aslı Aksoy: "Kuşkonmaz En Büyük Motivasyonum"

Elibelinde Tarım'la yerli kuşkonmazımızı dünyaya tanıtan Aslı Aksoy'la kadın girişimcilere ilham veren yolculuğunu konuştuk.
Parlayan Yıldızıyla İstanbul’un Kadın Şefleri 

Parlayan Yıldızıyla İstanbul’un Kadın Şefleri 

Gusto yazarımız Nur Toprakoğlu, Anya Von Bremzen'in yazısıyla dünyanın gündemine oturan İstanbullu kadın şeflerle konuştu.
Şefin Denizaltı Tutkusu: Apiko

Şefin Denizaltı Tutkusu: Apiko

Şef Çiğdem Alagök’le 20 yıl önce başlayan mutfak macerasını, yeni çıkan balık tarifleri kitabı Apiko’yu, derin sualtı tutkusunu konuştuk…
Türkiye Gastronomisinin Uzak Yol Kaptanı: Gökmen Sözen

Türkiye Gastronomisinin Uzak Yol Kaptanı: Gökmen Sözen

Türkiye’yi Gault&Millau ile tanıştıran, her yıl farklı bir temanın masaya yatırıldığı gastronomi kongresi Gastromasa’da dünyaca ünlü şefleri ağırlayan Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen’le Türkiye gastronomisini konuştuk.